Witaj
@Patty123 , ponieważ te kobiety już powiedziały, że jeśli jest na tym forum, to jest to zła wiadomość. Powiem ci z mojej perspektywy jako Arabki, gdybym go spotkała i zakochała się w nim, aby później wiedzieć, że był żonaty z zagranicznymi kobietami / dziewczynami…. Nie byłbym z nim. Powiedziałby mi, że jest użytkownikiem, ma zły charakter, kłamcy nie można ufać. Mamy powiedzenie po arabsku, które jest w stu procentach prawdziwe, jeśli ktoś cię okłamie, to cię okradnie. Był już ze zbyt wieloma kobietami moim zdaniem i żadna z nich nie wyszła?? Jaki jest powód?? Dobry Tunezyjczyk bierze ślub i pozostaje w związku małżeńskim, od początku ma dobre intencje, małżeństwo coś znaczy. Biorąc to pod uwagę oczywiście tunezyjska pani, Arabowie rozwodzą się… jesteśmy normalnymi ludźmi, czasami związek nie działa…. Ale zwykle to nie jest normalne, jak to, co mówisz, że przeszłość kobiet z zagranicy. W rzeczywistości był z zagranicznymi kobietami, które nie mogły lub nie chciały uzyskać mu wizy, przestały wysyłać pieniądze lub całkowicie przestały mu korzystać…. Przykro mi, ale jesteś tylko następną „pracą”, on będzie ci te same kłamstwa, mając nadzieję, że dobrze cię poderwie. Te szczury są jak pszczoły, które przechodzą z kwiatka na kwiatek i zbierają najwięcej, by przywieźć je do domu…. Wystarczy wziąć. Będę surowy, ale po przeczytaniu twoich słów jesteś tuż obok, aby się przyzwyczaić, nie jesteś inny ani wyjątkowy. Wspomniałeś również, że masz dzieci z poprzedniego związku….. Nie mówię, że jesteś niekochany lub nie tak dobry jak inna kobieta, ale to rzadkość ci faceci, z wyjątkiem tego, że inne dzieci i ich rodziny nie akceptują tego, gdy chodzi o prawdziwe małżeństwo lub zaloty. Dzieje się tak z arabskimi kobietami, które mają dzieci po rozstaniu, znacznie zmniejsza to szansę na ponowne małżeństwo…. Większość arabskich mężczyzn po prostu nie chce szczerze zaakceptować innych dzieci. To wszystko są czerwone flagi, proszę, słuchaj i bądź bardzo ostrożny ze swoimi emocjami i finansami.